Bel ons
0475 26 99 47

Strippen en ontmantelen

Strippen en ontmantelen

Renoveren of afbreken

Wanneer u een gebouw gaat renoveren, is het van belang dat alle overbodige elementen verwijderd worden. Het strippen en ontmantelen van het gebouw zorgt ervoor dat enkele de basisstructuur overblijft, zodat daarop kan worden verder gewerkt. Ook bij de afbraak van een gebouw kan het wenselijk zijn om het eerste te strippen. Zo kunnen materialen worden hergebruikt.


Rombauts is expert in het ontmantelen van gebouwen

Bij een renovatie of een afbraak van een woning wordt deze best eerste volledig gestript en ontmanteld. Rombauts uit Melsbroek is uw partner in Vlaams Brabant voor het strippen en ontmantelen van gebouwen, zowel privé als openbaar.


Expertise in strippen en ontmantelen

Het ontmantelen van binnenruimtes is een delicate klus. Rombauts uit Melsbroek heeft de nodige expertise in huis inzake het ontmantelen en strippen van gebouwen. Al meer dan dertig jaar is Rombauts actief in het strippen en afbreken van gebouwen. Dé referentie in Vlaams Brabant in afbraakwerken.


Op zoek naar een betrouwbare partner voor het strippen en ontmantelen van een gebouw? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.