Bel ons
0475 26 99 47

Afbreken en slopen

Afbreken en slopen

Kleine en grote afbraakwerken

Rombauts uit Melsbroek is uw partner in Vlaams Brabant voor kleine en grote afbraakwerken. Of u nu een deel van een woning of een muur wil slopen, of een volledige woning afbreken. Rombauts heeft het nodige materiaal in huis om alle afbraakwerken tot een goed einde te brengen. Indien gewenst kan het gebouw eerst gestript en ontmanteld worden.


Slopen van beton

Bij Rombauts kunt u terecht voor de afbraak of sloop van alle soorten beton. We kunnen betonnen bestratingen of verhardingen, opritten of terreinen uitbreken. Betonnen vloeren worden met hydraulische hamers gesloopt. Gewapend beton wordt verbrijzeld.


Afbreken en slopen alle materialen

Maar uiteraard zorgt Rombauts uit Melsbroek ook voor de afbraak van andere materialen. Elk materiaal heeft zijn eigenschappen en het is dus van belang dat daar bij de sloop of afbraak rekening mee gehouden wordt. Rombauts heeft ruim dertig jaar ervaring in sloop- en afbraakwerken en weet dus perfect met elk materiaal om te gaan.


Afbraakwerken in Vlaams Brabant

Voor het afbreken of slopen van gebouwen in Vlaams Brabant klopt u dus best aan bij Rombauts. Zij zijn uw partner voor al uw sloop- en afbraakwerken.


Op zoek naar een betrouwbare partner voor het afbreken of slopen van een gebouw? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.